Comerț

Nexxon este unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope din România, cu o experiență de peste 20 ani. Fiind lider de piață în domeniul anvelopelor agricole și camerelor de aer, pune la dispoziţia partenerilor o gamă completă de anvelope agro-industriale şi pentru autoturisme, de la ATV-uri până la camioane, pentru cele mai diverse maşini şi nevoi de utilizare, atât mărci foarte renumite, cât şi mărci mai puţin cunoscute, dar performante şi atractive din perspectiva raportului calitate/preţ.

Orice jantă pentru domeniul agro-industrial, pentru autoturisme, utilitare sau camioane poate fi găsită în oferta Nexxon.

Livrarea produselor noastre pe întreg teritoriul ţării se realizează prin cel mai eficient sistem de distribuţie: trasee şi programe bine stabilite, depozite şi agenţi teritoriali în oraşe importante, parc propriu de maşini.

Depozitul central al Nexxon se află în Târgu Secuiesc în judeţul Covasna având o suprafaţă închisă de 8.000 mp. Celelalte depozite şi agenţii
ale companiei sunt dispuse strategic în teritoriu pentru a facilita distribuţia
către zonele importante din ţară. Acestea sunt în oraşele Baia Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara.

Suntem aproape de clienții noștri și prin interfața de comandă on-line atât pentru utilizatori finali, cât și pentru Parteneri.

Nexxon – Specialistul Nr.1 în anvelope

Comerț

Specialistul Nr.1 în anvelope

Str.Orbán Balázs, Nr.14
Tg. Secuiesc, Covasna 

http://www.nexxon.ro

0267-364170
0267- 364130