Fabricație și producere

Produse/servicii:Forme de stantare pentru industria de ambalaje și pentru alte domenii de utilizare

Persoana de contact: dir. Baka Ernő
Tel.:: 0040-745-069173

Descriere scurtă:

Producem forme de stantare pentru industria de ambalaje din carton compact și carton ondulat, cât și alte tipuri de stante destinate decupării diferitelor materiale și pentru diferite domenii de utilizare.

Descriere lungă:

Producem forme de stantare pentru o gama foarte variata de materiale (carton ondulat si duplex, pvc, mucava, autocolant, diferite materiale plastice, piele, textile, materiale expandate, etc.) si masini de stantare (masini automate cu decupare automata tip BOBST, masini fara decupare automata, masini speciale, hidraulice, etc.).
Suntem singurul producator de forme de stantare din Romania pentru “airbag cover”, pentru “rear parcel shelf”, pentru invelis din piele pentru volan si pentru alte accesorii utilizate in industria auto. Deasemenea suntem furnizor de forme de stantare pentru majoritatea firmelor producatoare de ambalaje din carton si carton ondulat din Romania.

Personalul LASER DT este format din ingineri cu experienta in sisteme de management de calitate, in proiectare (expl. proiectare pentru industria auto), in dezvoltare software si prelucrare date, angajati formati continu, si cu experienta indelungata in diferitele domenii de activitate specifice firmei.

Suntem in continua dezvoltare tehnologica si de asimilare a noilor tipuri de produse cu destinatii tot mai variate.

Investitiile firmei sunt planificate si efectuate corespunzator cererilor pietei existente si de perspectiva. Recent am finalizat o investitie majora, constand dintr-o noua masina automata de prelucrare cu laser, cu multiple posibilitati de prelucrare, care reprezinta nivelul de varf la nivel mondial.

Dorinta noastra este ca sa colaboram in conditii reciproc avantajoase cu tot maj multi clienti care au nevoie de produse realizate profesional, in conditii controlate si sigure.

– Datorita faptului că LASER DT SRL. produce cu termen de realizare scurt, pentru maşini de ştanţat automate, forme de ştanţare care functionează cu fiabilitate şi precizie ridicată, este dintre puținii astfel de producători din România, deci și cu perspective reale de dezvoltare și de acoperire a noilor piețe de desfacere a produselor proprii. Mai exact, în România sunt doar 2 astfel de producători, care au tehnologia aceasta: firma MARBACH ROMÂNIA SRL. și LASER DT SRL.
– Dezvoltarea constantă a LASER DT a asigurat creșterea rapidă a volumului comenzilor, proces care se continuă și în prezent.
– Toate fazele tehnologiei, inclusiv indoirea cuţitelor din oţel, sunt automate, cea ce nu este raspândită general nici in ţările cu cultură mai avansată în domeniul tehnologiilor de ambalare. Din această cauză produsele sunt realizate la un nivel tehnologic ridicat. Sistemul de management al calităţii şi de control al proceselor asigură deservirea sigură şi precisă a clienţilor. Aceste calități produc o tot mai bună apreciere din partea clienților și o stabilitate ca furnizor acceptat pentru tot mai mulți clienți.
– Obiectivul LASER DT este deservirea la nivel calitativ înalt a clienţilor şi sprijinirea profesională a planurilor de dezvoltare ale acestora. Orientarea spre client, reacţia flexibilă şi rapidă, termenele de livrare scurte şi concentrarea asupra rezolvării problemelor semnalate sunt caracteristici ale flexibilităţii S.C. LASER DT şi o condiţie majoră în păstrarea poziţiei firmei pe piaţă. În perioada de până acum am respectat întocmai aceasta politică a firmei și am realizat obiectivele propuse. Acest drum va fi continuat și în continuare.
Activitatea societatii LASER DT este planificata pe termen lung, fiind implicati atat material cat si emotional toti managerii firmei.
Echipamentele care constituie baza tehnologiei de fabrictie sunt de asemenea o garantie si obligativitate pentru desfasurarea indelungata a acestei activitati principale.
Hala in care se desfasoara activitatea de producere a formelor de stantare este inchiriata pe baza de contract inregistrat si acreditat, cu valabilitate pe termen lung. Celelalte imobile in care se desfasoara activitati ale LASER DT sunt proprietatea acestei societati. Aceste spatii au destinatii clare de hale industriale.
Din punct de vedere operational, LASER DT i-si desfasoara activitatea in domeniul industriei producatoare de ambalaje, cu oportunitati de dezvoltare clare si extinderi sigure ale pietei, respectiv ale numarului clientilor si volumului comenzilor.
Managementul societatii are tot interesul ca sa se angajeze in dezvoltarea acelor activitati care sunt generatoare de profit.
LASER DT SRL. își desfășoară activitatea în cadrul unui sistem certificat al managementului sitemului de calitate

Fabricație și producere

Forme de stantare pentru industria de ambalaje și pentru alte domenii de utilizare

Str. Fabricilor, Nr. 2
Tg. Secuiesc, Covasna 525400

http://www.laserdt.ro

0040-267-360.052