Evenimente

Festivalul Cartofului a X. ediție în Târgu Secuiesc

Festivalul Cartofului, un eveniment gastronomic a fost organizat sâmbătă, 31 august, cu ocazia Târgului de Toamnă din Târgu Secuiesc în Parcul Molnár Józsiás. Evenimentul a fost organizat de Asociația K.K.V. , Primăria Municipiului Târgu Secuiesc, Ordinul Cavaleresc...

Festivalul Cartofului din Târgu Secuiesc

Cu ocazia Târgului de Toamnă din Târgu Secuiesc, în data de 27 august 2016. a avut loc Festivalul Cartofului în parcul Molnar Józsiás. Acest eveniment gastro turistic a fost organizat de Asociația K.K.V, Primăria Municipiului Târgu Secuiesc și Ordinul Cavaleresc la...

Întâlnirea cu agricultorii și crescătorii de animale

Invitatul întâlnirii organizată de Asociația K.K.V., a fost directorul executiv al Direcției pentru Agricultură din Județul Covasna, La reuniune aproape o sută de agricultori au primit informații referitoare la subvențiile agricole și dezvoltarea rurală.

Degustare de brânză

Sterczer Sándor, producător de brânză maturată, înainte de a invita pe cei prezenţi la o degustare de brânzeturi preparate de el, a făcut o mică prezentare despre prepararea acestor bunătăți..

Forum Economic

În cadrul Zilelor orașului Tg.Secuiesc , în data de 28. august 2015 Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – ASIMCOV și Asociația Întreprinzătorilor din Regiunea Târgu Secuiesc (K.K.V.) au organizat Forumul Economic.

Team Building

Team buildingul organizat de Asociația K.K.V. pentru antreprenori și angajații lor a avut ca invitat pe dl.Kovács Zoltán, director al HCA România.

Curs pentru întreprinzători

Fitz Antal, trainerul societății Fontium Training&Coaching Srl, cu felul lui de prezentare, prin care a trezit ineresul cursanților, a reușit ca cursul de 6 ore să fie interesant și distractiv.